Список Тайсона Ф'юрі: боксер назвав бійців, з якими хоче зустрітись на рингу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Список Тайсона Ф'юрі: боксер назвав бійців, з якими хоче зустрітись на рингу

Список Тайсона Ф'юрі: боксер назвав бійців, з якими хоче зустрітись на рингу
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу WBC Тайсон Ф'юрі оголосив перелік зі своїх колег, з якими він хотів би зустрітися на рингу у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

Сьогоденний контракт британського бійця розрахований на три двобої. За його словами, він готовий до більшого.

Ф'юрі мав також контракт на три бої перед другою зустріччю з Деонтеєм Вайлдером. Після у нього залишалися два поєдинки — відповідь з американцем Вайлдером та протистояння з Ентоні Джошуа. Утім, остання подія — лише у планах.

"Мені 31 рік, я в хороших кондиціях, в чудовому настрої. Я тренуюся 3-4 рази на день. Є багато боксерів, яких я міг би побити", - пояснив Ф'юрі.

Британець підкреслив, що потенційними суперниками обрав би Ділліана Вайта, Джарелла Міллера, Кубрата Пулєва, Енді Руїса, Луїса Ортіса, Даніеля Дюбуа, Джо Джойса, Ефе Аджагбу, Тоні Йоке.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу COVID-19 у світі паралізувало весь професійний спорт без виключень. Під загрозою зриву лишаються багато боксерських поєдинків. Серед таких подій — довгоочікувані дуелі за участю Олександра Усика та Василя Ломаченка.

Наразі невідомо, яким чином відновлюватимуться бої. Один з найважливіших елементів боксу — вболівальники, які відвідують арени. Через карантин та ймовірні обмеження у майбутньому поєдинки можуть бути організовані лише за умови пустих трибун.

Як повідомляв ONLINE.UA, легендарний боксер Майк Тайсон всерйоз готується до повернення на ринг — в інтернеті оприлюднили відеонарізку з тренуваннями 53-річного бійця. На відео можна побачити, що попри вік "залізний Майк" не розгубив хватки, швидкості та сили. Він справно рухається та уражає ціль у своєму стилі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?