Залізний Майк Тайсон показав, як тренується для повернення на ринг - відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Залізний Майк Тайсон показав, як тренується для повернення на ринг - відео

Залізний Майк Тайсон показав, як тренується для повернення на ринг - відео
Джерело:  online.ua

Легендарний боксер Майк Тайсон всерйоз готується до повернення на ринг — в інтернеті оприлюднили відеонарізку з тренуваннями 53-річного бійця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ці кадри.

На відео можна побачити, що попри вік "залізний Майк" не розгубив хватки, швидкості та сили. Він справно рухається та уражає ціль у своєму стилі.

Нагадаємо, Тайсон оголосив про повернення на ринг у майбутньому, коли на планеті почалася пандемія коронавірусу COVID-19. Він підтвердив, що активно готується до цієї події. У його планах — виставковий двобій у суперважкій вазі. Наразі суперник "залізного Майка" ще невідомий.

Водночас із Тайсоном про своє повернення почав говорити другий відомий боксер Евандер Холіфілд. Така заява стала підставою для припущень про їхню зустріч на рингу. Цей бій міг би стати вибухово популярним, адже попередні дуелі двох легенд стали одними з найвідоміших у боксі та супроводжувалися чималими скандалами.

У минулому Тайсон програв Холіфілду перший двобій та зажадав реваншу. Інша зустріч завершилася достроково через поведінку самого Майка, який порушував правила та навіть вкусив суперника за вухо. Перемогу віддали Холіфілду.

Як повідомляв ONLINE.UA, Евандер Холіфілд у спеціальному інтерв'ю після анонсу повернення на ринг розповів про власну версію подій під час згаданого скандального бою. Він вважає, Майк Тайсон усвідомив свою поразку та захотів діяти епатажно, аби залишитися скандалістом, а не переможеним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?