Співачка Майлі Сайрус і актор Ліам Гемсворт розлучились
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Майлі Сайрус і актор Ліам Гемсворт розлучились

Співачка Майлі Сайрус і актор Ліам Гемсворт розлучились
Джерело:  People

Співачка Майлі Сайрус та актор Ліам Гемсворт оголосили про розлучення менше ніж через рік після офіційного шлюбу. Щоправда, пара мала постійні стосунки з 2009 року, тому назвати цей шлюб короткочасним було б не зовсім правильно.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People, інформацію про розлучення повідомив пресі представник Майлі, попросивши шанувальників виявити повагу до особистого життя зірок. Також він зазначив, що Майлі і Ліам, хоча й вирішили зосередитися на своїй професійній кар’єрі, але будуть зберігати дружні відносини.

«Невпинно змінюючись, як партнери та люди, вони вирішили, що саме це найкраще, при цьому вони зосереджуються на собі та кар’єрі. Вони як і раніше залишаються відданими батьками для всіх своїх тварин, про яких вони піклуються з любов’ю. Будь ласка, поважайте це рішення та конфіденційність».

Чутки про розкол між 26-річною Сайрус та 29-річним Гемсвортом з’явились в суботу, після того, як співачка опублікувала в Instagram своє фото, на якому  не одягла обручку.

Зараз Майлі Сайрус відпочиває зі своєю подругою Кейтлін Картер у Італії, на озері Комо. Кейтлін теж нещодавно розлучилась зі своїм партнером – 35-річним Броді Дженнером – одним з багаточисельних представників родини Кардашьян.

Майлі Сайрус вважається однією з найпопулярніших співачок та інстаграм-зірок. На її аккаунт в Інстаграмі підписано 97 мільйонів фолловерів. Останнім часом Сайрус кілька разів знімалась у телесеріалах. Її можна було побачити у останньому сезоні «Чорного дзеркала» та у серіалі Вуді Аллена «Криза в шости сценах».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?