У Netflix повідомили деталі виходу нового сезону серіалу «Чорне дзеркало»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Netflix повідомили деталі виходу нового сезону серіалу «Чорне дзеркало»

У Netflix повідомили деталі виходу нового сезону серіалу «Чорне дзеркало»
Джерело:  online.ua

У стрімінговому сервісі Netflix видали фанатам деталі про новий, вже 5-й за рахунком сезон культового серіалу «Чорне дзеркало». Як повідомляє ONLINE.UA, новий сезон вийде в ефір 5 червня і складатиметься з трьох серій. В ньому зіграла співачка Майлі Сайрус, а також Ендрю Скотт, відомий за роллю професора Моріарті в британському серіалі «Шерлок».

У першому епізоді, яка називається Smithereens (Уламки), розповідається про водія таксі; у другому (Striking Vipers і Rachel) - про зустріч друзів з коледжу через багато років, в третьому (Jack and Ashley too) головну роль грає поп-зірка Майлі Сайрус. Всі три трейлери серій вже доступні для перегляду.

Серіал «Чорне дзеркало» складається з міні-серій, кожна з яких присвячена впливу (переважно деструктивному) нових технологій на життя людей. Перші два сезони знімалися у Британії на замовлення телекомпанії Channel 4. Починаючи з третього сезону «Чорне дзеркало» виходить на американському стрімінговому сервісі Netflix.

Співачка Майлі Сайрус, яка зіграла головну роль в одній з серій 5-го сезону, у жовтні 2018 року таємно відвідувала Київ, де частково знімався її новий кліп « Nothing Breaks Like a Heart ».

Нагадаємо, що реакцію акторів «Гри престолів» на фінальну серію зняли на відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?