Співачка Руслана загубила свій український паспорт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Руслана загубила свій український паспорт

Співачка Руслана загубила свій український паспорт

Співачка Руслана Лижичко загубила свій паспорт громадянки України.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Наразі зірка проходить необхідні процедури з відновлення документа.

"Вже була в Подільському ЖЕК, де мене зустріли дуже привітно. Поки паспортистка робила мені копію форми Ф-16, я роздавала автографи і робила селфі з відвідувачами. Тепер треба отримати довідку про реєстрацію (підтвердити, що я маю місце проживання в квартирі, яку мені колись подарував після перемоги на "Євробаченні" Олександр Омельченко)", - розповіла фанам Руслана.

Читайте також: Руслана випустила кліп на пісню, яку презентувала у фіналі Євробачення

Також співачка поділилася, що одразу після відновлення документу зробить собі біометричний паспорт. Разом з тим Руслана анонсувала концерт, присвячений безвізовому режиму, в якому візьме участь.

"Завтра ввечері я разом з багатьма моїми друзями – українськими зірками, що підтримали цей довгоочікуваний акт на шляху до Євроінтеграції, виступаю на концерті, що присвячений БезВіз. Приходьте завтра на Європейську площу!" - закликала артистка.

Як повідомляв ONLINE.UA, прихильники української співачки Руслани Лижичко зробили їй незвичайний подарунок до дня народження. Тепер на зоряному небі можна знайти зірку RUSLANA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?