Співачка Шакіра знову опинилася у центрі гучного скандалу в Іспанії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Шакіра знову опинилася у центрі гучного скандалу в Іспанії

Співачка Шакіра знову опинилася у центрі гучного скандалу в Іспанії
Джерело:  online.ua

Співачку Шакіру знову звинуватили в ухилянні від сплати податків у Іспанії. На цей раз на суму 7,1 млн доларів податків з доходу за 2018 рік.

Джерело: ABC News

Шакіру знову звинуватили в ухилянні від сплати податків

Прокуратура Іспанії звинуватила попзірку Шакіру в тому, що вона не сплатила 7,1 млн доларів податків з доходу за 2018 рік та використовувала офшорну компанію.

Прокуратура Барселони повідомила співачці про звинувачення в Маямі, де вона зараз живе.

Шакіру вже повинні судити в Барселоні 20 листопада за іншою справою. У ній прокурори стверджують, що вона не сплатила 15,4 млн доларів податків за період з 2012 до 2014 років. Прокуратура Барселони стверджує, що володарка "Греммі" провела більш ніж половину періоду 2012-2014 років в Іспанії і тому повинна була платити податки в цій країні, навіть якщо її офіційна резиденція була на Багамах.

Іспанська податкова служба порушила останню справу проти Шакіри в липні минулого року. Ознайомившися з доказами, прокуратура прийняла рішення висунути звинувачення. Дата судового розгляду призначена поки не була.

У липні минулого року представники Шакіри наголошували, що артистка "завжди діяла відповідно до закону та за порадами своїх фінансових радників".

Шакіра та Іспанія

Шакіру пов'язують з Іспанією відтоді, як вона почала зустрічатися з футболістом Жераром Піке. Пара, яка має двох дітей, жила разом у Барселоні до минулого року, коли вони розірвали свої 11-річні стосунки.

Протягом останнього десятиліття податкові органи Іспанії судилися з такими зірками футболу як Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду за несплату податків у повному обсязі. Ці гравці були визнані винними в ухиленні від сплати податків, але уникли тюремного ув'язнення завдяки положенню, яке дозволяє судді скасувати покарання тривалістю до двох років для осіб, які порушили закон уперше.

Читайте також:

  • Шакіра заявила про переслідування після розлучення з Піке

  • Для таких є місце в пеклі — Шакіра емоційно висловилася про нову дівчину Піке

  • У мережі опублікували відео знущань мами Піке над Шакірою

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?