У мережі опублікували відео знущань мами Піке над Шакірою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі опублікували відео знущань мами Піке над Шакірою

У мережі опублікували відео знущань мами Піке над Шакірою
Джерело:  online.ua

Новина про розлучення співачки Шакіри із відомим футболістом Жерардом Піке шокувала фанатів зіркової пари ще влітку 2022 року. Найбільше прихильників приголомшило те, що це сталося через зраду спортсмена своїй красивій та успішній дружині. Однак скандал не вщихує та продовжує набирате обертів. Так, нещодавно в мережі опублікували відео, на якому видно, як свекруха Шакіри, мама Піке, на публіці хапала артистку за обличчя, принижуючи її.

Джерело: El Mundo

Стало відомо про справжні стосунки між Шакірою та мамою Піке

Як вдалося дізнатися журналістам, Жерард Піке після 11 років шлюбу зрадив Шакірі з 23-річною Кларою Чіа. Однак, за словами інсайдерів видання, не лише невірність футболіста була причиною розриву подружжя.

Так, стало відомо, що у співачки були доволі складні відносини із своєю колишньою свекрухою.

Наразі в мережі активно обговорюють відео, на якому видно інцидент, який трапився між Шакірою та мамою Жерарда Піке – Монсеррат Бернабеу ще 7 років тому.

Дивний інцидент між Шакірою та її свекрухою зняли на одному зі світських заходів, де артистка була разом зі своєї колишнім чоловіком. Там експодружжя зустрілося з пані Бернабеу. Спочатку вона мило усміхалася невістці, а потім неочікувано схопила її за обличчя і жестом показала, щоб та мовчата. Після цього розмова продовжилася, обоє нібито усміхалися.

Це сталося 26 січня 2016 року, але тепер у мережі відновили це відео, щоб продемонструвати погані стосунки, які завжди існували між артисткою та її колишньою свекрухою, – зазначається в матеріалі ЗМІ.

Як фанати відерагували на знущання над Шакірою

Це неоднозначне відео спровокувало бурхливу реакцію користувачів мережі, які не розуміють, як така успішна та красива жінка як Шакіра могла дозволяти так з собою поводитися.

Окрім того, фанатів співачки приголомшило те, що Піке навіть не спробував її захистити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?