Співпраця з МВФ: в НБУ зробили тривожний прогноз
Категорія
Економіка
Дата публікації

Співпраця з МВФ: в НБУ зробили тривожний прогноз

Співпраця з МВФ: в НБУ зробили тривожний прогноз
Джерело:  online.ua

У Національному банку України прогнозують, що нова програма з МВФ не буде в таких же обсягах, як у 2015 році. З даною заявою виступив заступник голови НБУ Дмитро Сологуб, передає ONLINE.UA.

 Про це чиновник повідомив, відповідаючи на питання журналістів про можливі розміри нової програми з МВФ.

"Ми бачили, що програма EFF 2015 була досить велика, була кризова програма. Програма stan-by минулого року була набагато меншою. Ми не очікуємо, що програма матиме такий же обсяг, як програма 2015 року. Усе-таки головне завдання програми - поповнення резервів", - сказав Сологуб.

 За його словами, резерви НБУ перебувають на досить адекватному рівні.

"Головна функція цієї програми МВФ - це сигнал для інших інвесторів і реформи, які проводяться в рамках цієї програми", - додав Сологуб.

 Як повідомляв ONLINE.UA, директорка Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен звернулася до українського глави Володимира Зеленського та нагадала, що для України дуже  важливо продовжити співпрацю  з Міжнародним валютним фондом у найближчі три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?