Співробітник ФСО збирає за Путіним екскременти під час закордонних поїздок — Paris Match
Категорія
Політика
Дата публікації

Співробітник ФСО збирає за Путіним екскременти під час закордонних поїздок — Paris Match

Співробітник ФСО збирає за Путіним екскременти під час закордонних поїздок — Paris Match
Джерело:  online.ua

Французьким журналістам вдалося дізнатися, що російського диктатора Володимира Путіна, коли той перебуває у закордонних поїздках, завжди супроводжує співробітник Федеральної служби охорони (ФСО), який збирає кал та сечу президента РФ. Це необхідно для того, щоб за кордоном не дізналися інформацію про реальний стан здоров'я глави Кремля.

Джерело: Paris Match

За Путіним збирають екскременти під час закордонних поїздок

Редакція видання дізналася від своїх анонімних джерел, що охоронець, який відповідає за збирання екскрементів російського диктатора, супроводжував Путіна у 2019 році, коли той відвідував Саудівську Аравію. Окрім того, ідентична ситуація була й під час візиту очільника Кремля до Франції у травні 2017 року.

Журналісти звертають увагу на те, що охоронець Путіна зобов'язаний збирати його кал і сечу в пакети, які зі свого боку поміщають у спеціальну валізу і доставляють у РФ. На переконання розслідувачів, у такий спосіб Кремль намагається приховати інформацію про стан здоров'я російського президента.

Що важливо розуміти, нещодавно також медіа писали про те, що у Путіна діагностували рак підшлункової залози, через який його готували до термінової операції. В червні видання Newsweek повідомило, що президент РФ пройшов курс лікування.

Очільник ГУР Кирило Буданов підтверджує факт хвороби російського диктатора однак наголосив, що сподіватися на швидку смерть Володимира Путіна не варто, наголосивши, що той ще має "як мінімум кілька років".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?