Співробітники Facebook не можуть потрапити до офісу
Категорія
Світ
Дата публікації

Співробітники Facebook не можуть потрапити до офісу

Співробітники Facebook не можуть потрапити до офісу
Джерело:  online.ua

Співробітники компанії Facebook не можуть потрапити в офіс для того, щоб оцінити масштаби проблеми зі збоями в роботі соціальних мереж та усунути поломки. У них не спрацьовують електронні перепустки. Про це повідомляють журналісти видання The New York Times (NYT) Шира Френкель та Раян Мак у Twitter.

Джерело: Twitter Френкель  та Мака.

«Щойно розмовляла телефоном з працівником Facebook. Він розповів, що співробітники не можуть увійти в офіс, щоб оцінити масштаби відключення, тому що їх перепустки для дверей не працюють», - написала журналістка.

В Facebook не можуть ліквідувати збій у роботі соцмереж, оскільки не працюють також внутрішні інструменти та комунікаційні платформи.

"Не працюють не тільки сервіси та застосунки Facebook, але і внутрішні інструменти та комунікаційні платформи, включно з Workplace. Ніхто не може виконувати свою роботу", - зазначив Раян Мак.

Цукерберг вже втратив мільярди доларів

Тим часом на тлі глобальних збоїв в роботі соціальних мереж Facebook і Instagram, а також месенджера WhatsApp глава компанії Facebook Марк Цукерберг втратив 6,6 мільярда доларів. Про це свідчать дані Forbes.

Мільярдер також опустився на шосте місце в списку найбагатших людей планети після збою своїх сервісів. За даними біржі NASDAQ, акції компаній Facebook впали майже на 20 доларів (5,63 відсотка).

Також стало відомо, що дані більш ніж півтора мільярда користувачів Facebook потрапили в інтернет і продаються на популярному хакерському сайті. На форумі виявилися імена, адреси електронної пошти, номери телефонів, ID користувачів соціальної мережі, їхнє актуальне місцезнаходження. Чи повязано це прямо зі збоєм в роботі соцмережі, наразі не відомо.

Нагадаємо, 4 жовтня тисячі користувачів по всьому світу поскаржилися на збої в роботі месенджера WhatsApp, а також соціальних мереж Facebook і Instagram. Сервіси взагалі припинили свою роботу. Слідом за цим масштабним збоєм користувачі повідомили про проблеми в роботі Twitter, Google, Amazon і інших сайтів.

Читайте також:

  • Facebook та Instagram перестали працювати в усьому світі.

  • Facebook опинився в центрі скандалу після приниження темношкірих людей.

  • Instagram провокує психічні розлади в підлітків — закриті дослідження Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?