Співзасновник Pink Floyd послав під три чорти Цукерберга через пісню для реклами Instagram
Категорія
Світ
Дата публікації

Співзасновник Pink Floyd послав під три чорти Цукерберга через пісню для реклами Instagram

Співзасновник Pink Floyd послав під три чорти Цукерберга через пісню для реклами Instagram
Джерело:  online.ua

Співзасновник легендарного британського гурту Pink Floyd Роджер Вотерс у грубій формі відмовив Марку Цукербергу у використанні пісні Another Brick in the Wall II для реклами Instagram.

Джерело: Twitter

Нещодавно музикант брав участь у форумі на підтримку журналіста Джуліана Ассанжа - засновника проєкту WikiLeaks, який знаходиться під арештом у Великій Британії. Там він згадав про звернення щодо використання пісні.

Вотерс зауважив, йому запропонували за трек Another Brick in the Wall II шалені гроші, а аргументувалося в листі бізнесмена це тим, що він “дуже актуальний і необхідний сьогодні”.

“Моя відповідь - пішов ти! Нізащо”, - резюмував музикант.

Англійською він висловився нецензурно. Він пояснив, що не збирається бути причетним до “нісенітниці”, запропонованої Цукербергом, а його безпосередньо він назвав “одним з наймогутніших ідіотів у світі”.

Вотерс таким чином нагадав про своє негативне ставлення до Facebook та політики компанії в цілому. Він вважає, вони використали б одну з найвідоміших пісень Pink Floyd для ще більшого розширення своєї соціальної мережі та набуття більшого впливу на світове суспільство.

Один із засновників гурту додав, у планах Facebook “продовжувати піддавати цензурі всіх нас і не допустити, щоб ця історія про Джуліана Ассанжа стала надбанням широкої аудиторії”.

Хто такий Джуліан Ассанж

Згаданий Вотерсом австралійський журналіст перш за все відомий як засновник WikiLeaks. Це медіа поширювало засекречені документи Пентагону про американську війну в Іраку, а також відеоматеріали, що вказують на злочини військовослужбовців проти мирного населення країни.

Водночас журналісти проєкту працювали над викриттям корупційних скандалів, шпигунства й дипломатичних таємниць.

Наразі проти Ассанжа відкриті кримінальні справи у кількох країн, серед яких самі США. Він тривалий час переховувався в посольстві Еквадору в Лондоні, а пізніше був заарештований британською поліцією.

Американський уряд вимагає екстрадиції журналіста. За сукупністю звинувачень йому загрожує в США до 175 років в’язниці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?