Саша Чемеров і "Бумбокс" розчулили українців новим спільним треком "Любила"
Категорія
Культура
Дата публікації

Саша Чемеров і "Бумбокс" розчулили українців новим спільним треком "Любила"

Саша Чемеров і "Бумбокс" розчулили українців новим спільним треком "Любила"
Джерело:  online.ua

Український рок-гурт "Бумбокс" із виконавцем Сашею Чемеровим представили другу спільну пісню "Любила". Три роки тому вони випустили трек "Тримай мене" (2018), який став одним із найулюбленіших серед фанатів артистів. Що цікаво, нову композицію в мережі вже охрестили "однією з найкращих пісень сучасності".

Джерело: Ютуб-канал Саші Чемерова

Якстворювали новий хіт "Бумбоксу" і Саші Чемерова "Любила"

Автором пісні "Любила" став Саша Чемеров. Як стверджує виконавець, він написав її, коли мешкав у США. Спочатку трек отримав назву "1%".

"Я почав писати пісню "Любила" в Лос-Анджелесі. Тоді вона мала назву "1%" – у мене в той період життя було багато випробувань, назва підходила ідеально. Сидиш на балконі в L.A. і пишеш пісню з розрахунком на дует – я одразу хотів, щоб в ній співав Андрій. Здається, я йому відправив демку, вокал під гітару, чи ми побачилися, я тоді приїхав на зйомки кліпу та застряг, але перша версія, яку я записав – це був соул з R'n'B, йому дуже сподобалася. А потім я зрозумів, що сильно змінився, й ті сингли, які випустив, мають з "Любила" мало спільного", – зізнався Чемеров.

За словами артиста, він запропонував Андрію Хливнюку, лідеру "Бумбоксу", переробити аранжування. Також до роботи долучилися гітарист гурту Дмитро Кувалін, а згодом і барабанщик Олександр Люлякін та клавішник Павло Литвиненко.

Після цього артисти зрозуміли, що дует Саші Чемерова і Андрія Хливнюка перетворився на спільну роботу Саші Чемерова і "Бумбоксу".

"Після суперхіта "Тримай мене" з Олександром Чемеровим (The Gitas, "Димна Суміш") я зарікся записуватись разом, розуміючи, що матеріал вийшов недосяжно крутим. Проте, минуло декілька років і Саша запропонував знову сісти в студію і накопичити щось більш "ритмблюзове"... Стане пiсня "Любила" синглом, чи увійде до наших з Сашею альбомів – не важливо. У моїх навушниках на ранковій пробіжці вона вже незамінна", - розповідає Андрій Хливнюк.

Як реагують українці на пісню "Бумбоксу" і Саші Чемерова "Любила"

  • Це ж просто насолода! Такий крутий саунд! Така мелодія, такі класні хуки і фішечки. А аранжування взагалі кайфове;

  • Саша, вітаю з виходом на більш широку аудиторію! Впевнений, що цю пісню крутитимуть більшість радіостанцій;

  • Мені подобається твоя творчість в усіх проявах і стилях. Адже всюди між рядків (і між нот) читається твій фірмовий почерк;

  • Це найкраща пісня, яку я чув у 2021;

  • Я плакала, коли слухала - це геніально;

  • Гордість розпирає, коли чуєш такі українські пісні;

  • Одна з кращих пісень сучасності. Браво. Аплодую крутим вокалістам України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?