Оргкомітет Євробачення має заборонити Україні голосувати за РФ — Кондратюк
Категорія
Культура
Дата публікації

Оргкомітет Євробачення має заборонити Україні голосувати за РФ — Кондратюк

Оргкомітет Євробачення має заборонити Україні голосувати за РФ — Кондратюк
Джерело:  online.ua

Один із членів національного українського журі Ігор Кондратюк вирішив прокоментувавти результати Євробачення-2021 та поділитися своїми враженнями. Він вважає, що необхідно заборонити голосувати за країну-агресора - Росію.

Джерело: Фейсбук Ігоря Кондратюка

За словами члена українського журі, він не коментував виступи учасників до закінчення конкурсу. Продюсер звернув увагу саме на питання, яке стосується голосування на пісенному конкурсі.

Як Кондратюк оцінив голосування України та Росії на Євробаченні-2021

Ігор Кондратюк закликав оргкомітет Євробачення заборонити Україні оцінювати учасників від країни-агресора, а РФ позбавити можливості голосувати за виступи українських конкурсантів.

"Я вважаю аморальним оцінювати будь-що і будь-кого, хто представляє країну-агресора! Особисто для мене агресор незалежно від виду змагань завжди на останньому місці. Музика може бути поза політикою, музиканти та співаки – ніколи (говорю про тих, у кого є мізки та честь)", – наголосив член українського журі.

Варто звернути увагу на те, що професійне журі від України не дало жодного балу російській учасниці. Однак українські глядачі оцінили конкурсантку від країни-агресора в 4 бали.

Як Кондратюк відреагував на виступ Go_A

За словами продюсера, Go_A – справді великі молодці. Кондратюк не приховує, що не вірив в перемогу українського колективу, однак завжди усвідомлював, що пісня SHUM – конкурентніша за Solovei.

Члену журі дуже припало до душі нове аранжування, яке звучало в Нідерландах, та постановка номеру, яка була на висоті.

"Браво гурту, браво організаторам Нацвідбору на Євробачення, браво журі Нацвідбору та телеглядачам України, які досить несподівано обрали маловідомий на той час Gо_A на Євробачення. Найкращий виступ гурту від України!", – написав Кондратюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?