Океан Ельзи та Alyona Alyona підкорили мережу кліпом "Країна дітей"
Категорія
Культура
Дата публікації

Океан Ельзи та Alyona Alyona підкорили мережу кліпом "Країна дітей"

Океан Ельзи та Alyona Alyona підкорили мережу кліпом "Країна дітей"
Джерело:  online.ua

1 червня "Океан Ельзи" й Alyona Alyona представили спільну відеороботу "Країна дітей", яку вони приурочили до Дня захисту дітей. Варто зазначити, що текст пісні написав відомий український письменник Сергій Жадан - він присвятив її загиблому школяру-активісту Данилу Дідіку й іншим дітям, що постраждали від війни.

Джерело: ютуб гурту "Океан Ельзи"

Який головний лейтмотив пісні та кліпу "Країна дітей"

За словами лідера рок-гурту Святослава Вакарчука, в першу чергу, кліп та пісню присвятили пам'яті Данила Дідіка – юного активіста, який у свої 15 років став жертвою теракту в Харкові під час Маршу Єдності в лютому 2015 року.

Окрім того, відеороботу також присвятили й всім іншим дітям, які виросли в цей непростий для України період. Зокрема, й тим, хто на власні очі побачив усі жахіття війни на Сході нашої країни.

"Я бачив цих дітей і розумію, що в тих умовах, в яких вони виросли – це вже велике випробування. Я вважаю, що всім нам, незалежно від політичних вподобань, слід пам'ятати, що це наші спільні діти", – наголосив Святослав Вакарчук.

Співак звернув увагу на те, що саме ці діти будуватимуть нашу країну - саме тому усі ми повинні їм допомогти, щоб вони в майбутньому змогли це зробити.

Саму пісню виконали спільно гурт "Океан Ельзи" та реп-виконавиця Alyona Alyona. В основі – однойменний вірш Сергія Жадана.

У новій зворушливій відеороботі можна побачити дітей зі Сходу країни, які опинилися в епіцентрі російсько-української війни, що триває в нашій державі.

Як українці реагують на кліп та пісню "Країна дітей"

  • Неможливо стримати сліз. Хай українські діти більше ніколи не бачать жахіть війни. Хай насолоджуються життям та безтурботно радіють кожній миті. Жодна дитина не заслуговує на те, щоб жити в часи війни.

  • Дуже сильно...а очі які у дітей...не можливо без кому у горлі слухати... Дяка ОЕ та Альоні за роботу!

  • Боже, 8-13 років... вони Україну без війни не знають....

  • Дуже сильно. Коли взяли все найважливіше — весь біль країни, в якій йде війна, наше життя, і це таке потужне поєднання: голос Вакарчука, текст Жадана, енергія АльониАльони. Робіть частіше такі пісні разом, разом ви сильніші. Це щось дуже сильне і справжнє, дякую

  • Біль і сльози. Мабуть, від цього болю нам уже не вилікуватись, хто живе в цей час. Дякуємо Океану Ельзи і Альоні Альоні за талант

  • Хай Бог покарає усіх, хто мучив наших дітей! Боже, вбережи їх заради світлого майбутнього!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?