Спонтанно: глава МЗС Австрії виправдалася за запрошення Путіна на своє весілля
Категорія
Політика
Дата публікації

Спонтанно: глава МЗС Австрії виправдалася за запрошення Путіна на своє весілля

Спонтанно: глава МЗС Австрії виправдалася за запрошення Путіна на своє весілля
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль розповіла, як запросила президента Росії Володимира Путіна на своє весілля. Вони зізналася, що це рішення прийняла спонтанно - це сталося 5 червня під час візиту російського глави до Відня.

Подробиці запрошення Путіна до себе на весілля Кнайсль розповіла в ефірі австрійської радіостанції Ö1, повідомляє ONLINE.UA.

Глава МЗС Австрії запевнила, що не має будь-яких близьких відносин з Путіним. За словами Кнайсль, вона навіть не сподівалася, що Путін прийме її запрошення, а про те, що російський глава приїде на весілля дізналася тільки 19 червня.

Прокоментувала Кнайсль і свій легкий уклін Путіну після танцю на весіллі, який раніше розкритикували і розцінили як "акт підпорядкування і падіння на коліна". Глава австрійського МЗС сказала, що це був звичайний кніксен, яким вона відповіла на уклін Путіна.

На завершення інтерв'ю Карін Кнайсль підкреслила, що не вважає, що присутність Путіна на її весіллі пошкодила зовнішньому іміджу Австрії. Вона запевнила, що політика її країни не змінилася через "приватний" візит російського лідера.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що австрійський канцлер Себастьян Курц прокоментував недавній візит президента РФ Володимира Путіна на весілля глави МЗС Карін Кнайсль, підкресливши, що Австрія, як і раніше, повністю віддана єдиної позиції Європейського Союзу щодо Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?