Спортивне імпортозаміщення: в РФ вигадали відповідь на відсторонення від Олімпіади
Категорія
Спорт
Дата публікації

Спортивне імпортозаміщення: в РФ вигадали відповідь на відсторонення від Олімпіади

Спортивне імпортозаміщення: в РФ вигадали відповідь на відсторонення від Олімпіади
Джерело:  online.ua

Спікерка Радфеду РФ Валентина Матвієнко заявила про кризу у світовому спорті, коментуючи рішення WADA про відсторонення країни від Олімпіади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

Свідченням кризи посадовиця назвала висновки антидопінгового агентства.

"Я вважаю, що Росія може у себе проводити власні Ігри", - додала Матвієнко.

За її словами, "так зване" розслідування WADA ґрунтується на свідченнях представників РУСАДА, які виїхали за кордон. За останні 2 роки на вимогу спортивної спільноти Москва реформувала структуру, але результати ті ж самі.

"Чому саме до Росії таке упереджене ставлення, адже факти вживання окремими спортсменами допінгу є в інших країн? Для звинувачення в фактах допінгу мало не на державному рівні немає таких підстав", - стверджує спікерка.

Вона вважає, це може бути спробою позбавитися суперників для полегшеної боротьби за медалі на Олімпіаді.

Як повідомляв ONLINE.UA, один з комітетів Всесвітнього антидопінгового агентства припустив посилення санкції. Представники підрозділу вважають, що російським спортсменам також необхідно заборонити виступ на ОІ під нейтральним прапором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?