Spotify створив плейлист UNITED24 до Дня Незалежності України
Категорія
Культура
Дата публікації

Spotify створив плейлист UNITED24 до Дня Незалежності України

Spotify створив плейлист UNITED24 до Дня Незалежності України
Джерело:  online.ua

Стримінговий сервіс Spotify створив плейлист UNITED24: Music For Ukraine. Він приурочений до Дня Незалежності України і має пісні українських та закордонних виконавців, які підтримали Україну.

Джерело: Spotify

Spotify створив плейлист на підтримку України

Таким чином сервіс підтримав платформу UNITED24, яка збирає гроші на допомогу Україні.

Минулої зими світова спільнота зі співчуттям об’єдналася, щоб допомогти тим, хто найбільше постраждав від неспровокованого нападу Росії на Україну. У той час Spotify також зобов’язався використовувати можливості нашої платформи для підтримки людей, які найбільше постраждали, - вказали в компанії.

В описі до плейлиста можна знайти посилання на щомісячну підтримку України через UNITED24 на суму в 24 долари.

Всі кошти від збору підуть на забезпечення потреб України за напрямом «Медична допомога».

Також платформа розмістила спеціальне відеозвернення від президента України Володимира Зеленського.

У своєму зверненні президент Зеленський висловлює вдячність шанувальникам музики та закликає слухати та поширювати українську музику в усьому світі. Він також запрошує всіх підтримати UNITED24.

 18 квітня віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що Spotify більше недоступний для користувачів з Росії в App Store і Google Play.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?