Справа Князєва. Суд зменшив розмір застави адвокату Горецькому
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Князєва. Суд зменшив розмір застави адвокату Горецькому

Справа Князєва. Суд зменшив розмір застави адвокату Горецькому
Джерело:  online.ua

8 серпня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовилася міняти запобіжний захід адвокату Олегу Горецькому, проте зменшила йому заставу з 80 до 60 млн грн.

Джерело: Суспільне

Горецького залишили під вартою

Адвокат Олег Горецький просив суд змінити йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт з насінням електронного браслета та зменшити розмір застави до 10 мільйонів гривень.

Проте після розгляду прохання колегія суддів лише частково погодилася задовольнити прохання Горецького.

Суд зменшив розмір застави, як альтернативи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з 80 млн на 60 млн гривень.

Як Горецький причетний до справи Князєва

Нагадаємо, що 15 травня НАБУ та САП повідомили про викриття голови Верховного суду Всеволода Князєва на хабарі в майже 3 млн доларів. Тоді правохоронці затримали Князєва та вилучили в нього 2,7 млн доларів.

Хабар стосувався рішення на користь бізнесмена Костянтина Жеваго у справі про Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат.

Олег Горецький є спільником Князєва, через його юридичне обʼєднання «Горецький і партнери» суддям передвали хабарі за вигідні клієнтам обʼєднання судові рішення.

18 травня ВАКС призначив ексголові Верховного суду Всеволоду Князєву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 14 липня з можливістю внесення застави.

20 липня Князєва залишили під вартою до 8 вересня з можливістю внесення застави у 75 млн грн.

Читайте також:

  • НАБУ та САП підтвердили затримання голови Верховного суду Князєва. Йому готують підозру

  • Голові Верховного Суду Князєву оголосили недовіру. Він втратить посаду

  • Вища рада правосуддя дозволила тримати Князєва під вартою

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?