Справа про розстріл Майдану: стало відомо про важливу поїздку Луценка
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа про розстріл Майдану: стало відомо про важливу поїздку Луценка

Справа про розстріл Майдану: стало відомо про важливу поїздку Луценка
Джерело:  5 канал

Генеральний прокурор України Юрій Луценко в день річниці Революції Гідності зустрінеться з представниками Міжнародного кримінального суду в Гаазі для надання доказів здійснення злочинів під час Майдану.
Про це заявив заступник Генпрокурора Євген Єнін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".
Єнін підкреслив, що Україна повинна надати докази того, що агресивні дії проти учасників мирних протестів здійснювалися на території всієї держави, а не тільки в Києві.
"Вони (представники Міжнародного кримінального суду (МКС) - ред.) кажуть, що більшою мірою події щодо масового вбивства мали досить локалізований характер. Ми намагаємося переконати МКС, що ці події мали масштабний характер. Друге питання, яке хвилює МКС: вони зараз не впевнені до кінця, що саме передбачався розстріл, що це було охоплено попереднім планом. Ми доводимо, що це було сплановано", - пояснив заступник Луценка.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Генпрокурор Юрій Луценко передбачив повторення подій українського Майдану на Червоній Площі в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?