Справа Шеремета: суд відповів на апеляцію щодо арешту Антоненка
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Шеремета: суд відповів на апеляцію щодо арешту Антоненка

Справа Шеремета: суд відповів на апеляцію щодо арешту Антоненка
Джерело:  Укрінформ

Військовослужбовець Андрій Антоненко, підозрюваний у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, залишиться під вартою за рішенням суду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Апеляційний суд столиці виніс рішення щодо скарги захисту у п'ятницю, 10 січня.

"Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Антоненка Андрія Сергійовича строком до 8 лютого 2020 року залишити без зміни, апеляційну скаргу захисника Маленченка, який діє в інтересах Антоненка, залишити без задоволення", - зазначила суддя.

Окрім того, суд не підтримав клопотання щодо звільнення Антоненка на поруки.

Нагадаємо, Антоненко перебуває під вартою з 13 грудня. Також арештовано лікарку й волонтерку Юлію Кузьменко. Інша фігурантка справи Яна Дугарь отримала домашній арешт.

Як повідомляв ONLINE.UA, перша апеляція розглядалася у суді 23 грудня 2019 року. Тоді суддя також встановила, що Андрій Антоненко залишиться під вартою до 8 лютого наступного року. Подія стала резонансною - на засідання прибули одразу кілька людей, які оголосили готовність узяти музиканта на поруки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?