"Справжня королева": Кейт Міддлтон зачарувала вишуканим образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Справжня королева": Кейт Міддлтон зачарувала вишуканим образом

"Справжня королева": Кейт Міддлтон зачарувала вишуканим образом
Джерело:  online.ua

Герцог і герцогиня Кембриджські прибули з офіційним візитом до Шотландії. Цього разу 37-річна Кейт Міддлтон вразила публіку вишуканим образом, який обрала для спільної поїздки, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Перша красуня Британії склала компанію чоловікові і разом з ним відвідала невелике шотландське місто Данді. Королівське подружжя стало гостями урочистого відкриття філії музею Вікторії та Альберта V&A Dundee. В рамках заходу були представлені експонати, які належали лондонському музею Вікторії та Альберта.

"Для офіційного заходу герцогиня Кебриджська обрала, як завжди, стильне і стримане вбрання. На ній була сукня-пальто у велику зелено-синю клітинку від Alexander McQueen, цупкі чорні колготки і темні рукавички. До такого вбрання 37-річна Кейт взула свої улюблені замшеві туфлі на товстому каблуці, а доповнила образ клатчем смарагдового відтінку від Tod's, шарфом в тон до сумки та елегантними сережками", - сказано в повідомленні.

"Справжня королева; в неї ідеальна фігура; ця сукня просто бездоганна; її стилісти, звичайно, молодці", - хвалять Кейт шанувальники в коментарях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?