США, Британія та Австралія розпочали навчання з імітацією війни з РФ — ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

США, Британія та Австралія розпочали навчання з імітацією війни з РФ — ЗМІ

США, Британія та Австралія розпочали навчання з імітацією війни з РФ — ЗМІ
Джерело:  online.ua

В США проходять навчання, які імітують російське вторгнення в Європу. В них беруть участь американські, британські та австралійські військові.

Джерело: The Times

У США імітують вторгнення РФ в Європу

Близько 450 британських солдатів було доставлено до Каліфорнії для двотижневих навчань у Форт Ірвін, військовій базі США.

Серед тих, хто приєднався до навчань під назвою Project Convergence, були рейнджери, елітний полк британської армії, сформований минулого року.

Британські, американські та австралійські війська випробовували нові бойові прийоми, беручи до уваги уроки війни в Україні, тренуючись на відкритих ландшафтах пустелі, схожих на рівнинну місцевість українського степу.

У першій половині навчань уявлялося, що конфлікт спалахує на тихоокеанському острові. Другий етап, який завершився цього тижня, симулював сухопутну війну в Європі. Обидва відбуваються на тлі зростання напруженості у відносинах з Китаєм і Росією.

Загалом близько 4500 солдатів взяли участь у навчаннях. 2023 року аналогічні навчання планують провести в Європі.

Джерело видання, яке бере участь у навчаннях, розповіло, що війна в Україні показала певні зміни під час бойових дій, у тому числі активне використання безпілотників.

Під час навчань дрони ідентифікували цілі, а ракети GMLRS обстрілювали ворожі позиції, що були визначені американськими винищувачами F-35.

Також військові відпрацюють виробництво запчастин у польових умовах на 3D-принтерах, а також технології обробки розвідданих для прийняття командних рішень, що збираються безпілотниками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?