США готують приємний сюрприз для України
Категорія
Політика
Дата публікації

США готують приємний сюрприз для України

США готують приємний сюрприз для України
Джерело:  online.ua

Американський лідер США Дональд Трамп має намір запропонувати у проєкті бюджету на 2021 рік виділити щонайменше 250 мільйонів доларів військової допомоги Україні. Саме за ці кошти Київ зможе придбати протитанкові ракет "Javelin".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Defense News".

Варто зазначити, що цими даними поділився заступник міністра оборони Штатів Джон Руд. Чиновник звернув увагу на те, що якщо Конгрес підтримає проєкт бюджету та виділить асигнування, то Вашингтон продовжить подальше надання летальної допомоги українській стороні.

Як відомо, ще два місяці тому Державний департамент США дозволив продаж в Україну 150 протитанкових ракет "Javelin", а також пов'язаного з ними обладнання на суму близько 39,2 мільйонів доларів США. Варто зазначити, що Javelin - це основна протитанкова зброя армії і морської піхоти Штатів. З її допомогою солдат чи морський піхотинець може стріляти і швидко рухатися, адже, як відомо, вона самокеровано прямує до цілі.

Нагадаємо, що команда Білого дому дійсно шантажувала Зеленського через військову допомогу Україні, щоб домогтися початку розслідування відносно членів сім’ї Джо Байдена, який є головним конкурентом Дональда Трампа на майбутніх президентських виборах. Інформацією поділився співробітник Ради національної безпеки США Тім Моррісон.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Трамп прокоментував майбутні переговори  між Україною та РФ на рівні лідерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?