США обговорюють варіанти передачі активів РФ на відновлення України
Категорія
Україна
Дата публікації

США обговорюють варіанти передачі активів РФ на відновлення України

США обговорюють варіанти передачі активів РФ на відновлення України
Джерело:  online.ua

За словами очільниці Мінфіну США Джаннет Єллен, Росія забов'язана відшкодувати збитки, завдані Україні в результаті злочинної агресії. Наразі Вашингтон проводить консультації із партнерами щодо варіантів використання заморожених активів РФ для відновлення України. 

Джерело:  CNN

США хочуть використати активи РФ для відновлення України 

Це відповідальність, яку, я думаю, світова спільнота очікує від Росії. Це те, що ми обговорюємо з нашими партнерами, але існують юридичні обмеження на те, що ми можемо зробити із замороженими російськими активами, - зазначила Єллен. 

Росіянам до комунальних платіжок додали витрати на війну проти України 

За інформацією російського Telegram-каналу SOTA, жителям Архангельска у квитанціях до сплати комунальних послуг додали QR-коди, за якими можна відправити допомогу російській армії на злочинну війну проти України.

QR-коди на квитанціях розміщені на зовнішньому то внутрішньому боці. В середині коду знаходиться літера Z, що стала одним з головних символів фашистської Росії.

Також на квитанціях надруковано заклик надати матеріальну допомогу російським окупантам та їхнім родинам.

При цьому скандальний заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведев на Великодні свята цинічно побажав росіянам миру, але тільки за умови перемоги у війні проти України.

Він заявив, що у світлий день Великодня бажає всім росіянам "довгоочікуваного миру". Втім, він вважає, що мир повинен бути тільки після "досягнення цілей СВО".

Миру після досягнення цілей спеціальної військової операції та повного розгрому ворога, - підкреслив кремлівський чиновник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?