США оголосили санкції проти російської оборонної промисловості та ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

США оголосили санкції проти російської оборонної промисловості та ЗМІ

США оголосили санкції проти російської оборонної промисловості та ЗМІ
Джерело:  online.ua

США оголосили новий пакет санкцій проти Росії. Вони стосуються найбільших російських телеканалів, надання фінансових послуг та оборонної промисловості.

Джерело: Білий дім

США оголосили нові санкції проти РФ

Цей пакет санкцій стосується відрізання контрольованих Кремлем ЗМІ ("Першого каналу", "Росія-1" та "НТВ") від американських рекламодавців і виробничих технологій, заборони Росії використовувати такі послуги, як менеджмент або корпоративні консультації та бухгалтерський облік, а також введуть новий експортний контроль проти промислового сектору РФ.

Ми не збираємося допомагати їм у трансляції брехні та обману, які ви чуєте від Путіна щодня, – прокоментував американський чиновник санкції проти російських телеканалів.

Оголошення також включає приблизно 2600 візових обмежень для російських та білоруських чиновників, а також перші санкції проти керівників Газпромбанку — установи, через яку більшість Європи купує російський газ.

У сукупності сьогоднішні дії є продовженням планомірного і методичного вилучення Росії зі світової фінансово-економічної системи. І послання полягає в тому, що російська економіка не буде надійним притулком, якщо вторгнення Путіна триватиме, – сказав журналістам високопоставлений чиновник адміністрації.

Також США планують накласти санкції на ТОВ "Промтехнологія", яке виробляє зброю, наприклад, гвинтівки, яку використовують російські війська в Україні. Також буде заборонений експорт до РФ урану, плутонію та інших ядерних продуктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?