Путін ганьбить Росію: G7 пообіцяла поступово припинити або заборонити імпорт нафти із РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін ганьбить Росію: G7 пообіцяла поступово припинити або заборонити імпорт нафти із РФ

Путін ганьбить Росію: G7 пообіцяла поступово припинити або заборонити імпорт нафти із РФ
Джерело:  online.ua

8 травня лідери "Великої сімки" провели онлайн-зустріч, у якій взяв участь глава держави Володимир Зеленський. У спільній заяві Група семи назвала війну Росії проти України загарбницькою, а вчинки російського диктатора Володимира Путіна – такими, що ганьблять Росію. Також у G7 зобов'язалися поступово припинити або заборонити імпорт російської нафти

Джерело: сайт Білого дому

Група семи присоромила Путіна після перемовин із Зеленським

Лідери "Великої сімки" звертають увагу на те, що 8 травня міжнародна спільнота відзначає завершення Другої світової війни та кінець терору. Люди оплакують мільйони жерта та висловлюють повагу тим, хто заплатив найвищу ціну у війні.

Через сімдесят сім років президент Путін і його режим вирішили вторгнутися в Україну в неспровокованій загарбницькій війні проти суверенної країни. Його дії ганьблять Росію та історичні жертви її народу, – йдеться у зверненні "Великої сімки".

Лідери найвпливовіших країн звертають увагу на те, що команда російського диктатора Володимира Путіна порушила міжнародний порядок, встановлений після Другої світової війни. Члени G7 запевнили офіційний Київ у повній солідарності та підтримці.

Окрім того, у G7 зобов'язалися поступово припинити або заборонити імпорт російської нафти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?