Зеленський назвав реальним напад Росії на Молдову
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав реальним напад Росії на Молдову

Зеленський назвав реальним напад Росії на Молдову
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський офіційно повідомив, що згідно з даними, які є в наявності його команди, дійсно може статися напад російської армії на Молдову з оточенням і блокадою міст.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ОПУ

Зеленський припускає, що РФ може атакувати Молдову

Щодо Придністров’я і щодо Молдови – чи може статися те саме що і в Маріуполі? Так, може статися. Складна ситуація, накопичення техніки, тисячі танків, - заявив президент України.

Варто зазначити, Володимир Зеленський не поділився з журналістами даними, які б підтверджували це твердження, однак звернув увагу міжнародної спільноти на те, що армія РФ продовжує здійснювати наступальні дії на півдні України.

На переконання українського лідера, зупинити наступ може винятково збройний опір.

Я не вірю що ці люди будуть зупинятися (самі), - наголосив глава держави.

Президент додав, що метою РФ є "сухопутний коридор". Раніше Молдова викликала посла Росії через заяви про "коридор до Придністров’я"

Що важливо розуміти, у Придністров’ї – окупованій частині Молдови – розміщуються військові підрозділи РФ, які останні 8 років не мають стабільного сполучення з Росією та не мають постачання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?