Футуролог Фукуяма прогнозує перемогу України у війні проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Футуролог Фукуяма прогнозує перемогу України у війні проти РФ

Футуролог Фукуяма прогнозує перемогу України у війні проти РФ
Джерело:  online.ua

Відомий американський футуролог Френсіс Фукуяма ще 10 березня опублікував статтю "Підготовка до поразки", в якій озвучив прогноз, що Росія рухається до повної поразки у своїй війні в Україні. Нещодавно він знову підтвердив своє бачення розвитку подій та пояснив, чому саме українцям вдасться витіснити росіян із захоплених територій.

Джерело: americanpurpose.com

Фукуяма відповів, чому Україна зможе перемогти РФ

За словами футуролога, є кілька вагомих причин майбутньої перемоги України

По-перше, США й країни НАТО почали направляти в Україну набагато більшу кількість техніки, такої як артилерія дальньої дії, безпілотники та авіація, яка перекреслить більшість переваг РФ у вогневій міці.

Хоча ми не знаємо, якими були українські втрати на сьогодні, деякі припускають, що Київ, можливо, тепер фактично має паритет у бронетехніці, позбавляючи Москву переваги 3−1, яка зазвичай потрібна для успішного наступу, - поясює Фукуяма.

По-друге, бойовий дух російських солдат наразі є вкрай низьким. Футуролог звертає увагу на те, що підрозділи, виведені з півночі України, були кинуті назад у бій на Донбасі, не встигнувши відпочити та перегрупуватись.

Френсіс Фукуяма (фото — flickr.com)

Ба більше, що важливо розуміти, українські воїни ще більше мотивовані на перемогу тепер, коли вони стали свідками звірств, здійснених росіянами на окупованих територіях.

Також, за словами Фукуями, країна-агресорка просто не має живої сили або резервних військ, які могла би призвати, а її солдати на Донбасі починають виснажуватися.

Проте війну в Україні ще не завершено. Якщо найближчими тижнями вона закінчиться вигнанням Росії з територій, які вона окупувала після 24 лютого, Путін зруйнує свою нову блискучу армію без будь-якої територіальної вигоди та приведе свою країну до ізоляції на рівні Північної Кореї. Невдача на цьому рівні зрештою матиме наслідки як для самої Росії, так і для всіх популістів, що вишикувалися за ним, - прогнозує футуролог.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?