США підготували для Путіна новий неприємний сюрприз
Категорія
Світ
Дата публікації

США підготували для Путіна новий неприємний сюрприз

США підготували для Путіна новий неприємний сюрприз
Джерело:  online.ua

Міністерство фінансів США заявило про запровадження додаткових санкцій щодо РФ у рамках заходів, передбачених законом про контроль і знищення хімічної і біологічної зброї, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Для запровадження санкцій в дію Управління з контролю за іноземними активами Мінфіну США видало окреме розпорядження, що стосується Росії. Розпорядження набере чинності 26 серпня 2019 року. 2 серпня на своєму сайті Держдепартамент США оголосив про запровадження другого пакету санкції щодо Росії через отруєння нервовим агентом на території Великої Британії колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що санкції вступають в силу 19 серпня. Вони передбачають, що американські банки не зможуть брати участь у первинному продажу суверенного боргу, номінованого не в рублях, і надавати російському уряду кредити. Також США мають намір надалі перешкоджати наданню Росії фінансової або технічної допомоги з боку Міжнародного валютного фонду і Світового банку.

За попередніми даними, санкції діятимуть щонайменше рік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  офіційний Київ продовжив на 2020 рік дію заборони на ввезення в країну російських товарів.  Відповідний документ від 5 липня опублікований на сайті Кабміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?