США поставили жорстку умову Росії по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

США поставили жорстку умову Росії по Донбасу

США поставили жорстку умову Росії по Донбасу
Джерело:  online.ua

Поліпшення відносин між Вашингтоном і Москвою напряму залежить від реалізації Россіію Мінських угод по Донбасу. Також РФ повинна відмовитися від спроб підірвати демократичні процеси США. Таку жорстку вимогу Росії поставив заступник держсекретаря США Джон Салліван в ході зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-службу Держдепу США.

Салліван підкреслив, що Росія не може розраховувати на поліпшення відносин з Вашингтоном, поки не буде врегульовано військовий конфлікт на сході України. Також представник Держдепу закликав Росію відмовитися від зусиль по втручанню в американські вибори.

Крім того, Салліван і Лавров обговорили широке коло регіональних і двосторонніх питань, включаючи такі проблеми міжнародної безпеки, як Північна Корея і Сирія, а також співробітництво в боротьбі з тероризмом і стратегічної безпеки.

Нагадаємо, профільний комітет сенату затвердив кандидатуру Саллівана на пост посла в РФ, тепер це повинен зробити повний склад сенату, після чого указ про його призначення підпише президент США Дональд Трамп.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що помічник Трампа оцінив шанси вступу України в НАТО. Роберт О'Брайен вважає, що зараз Україна не має перспективи стати країною-членом Альянсу, так як в НАТО не хочуть війни з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?