США потужно вдарили санкціями по російським компаніям
Категорія
Політика
Дата публікації

США потужно вдарили санкціями по російським компаніям

США потужно вдарили санкціями по російським компаніям
Джерело:  online.ua

США потужно вдарили санкціями по ще двом російським компаніям. У санкційний список також потрапили 24 юридичних особи, які представляють загрозу нацбезпеці США - вони є громадянами Китаю, Ірану, Пакистану, ОАЕ і Росії. Про це йдеться в повідомленні Федерального реєстру Сполучених Штатів, передає ONLINE.UA.

Зокрема, в чорний список включені компанії "Техномар" і "Авилон". Вони в обхід ліцензійних вимог закуповували американські товари для компанії Technopole, яка знаходиться під санкціями США ще з 2016 року.

Внесення "Авилон" і "Техномара" в чорний список означає, що тепер американські компанії зможуть співпрацювати з ними тільки після отримання особливого дозволу Мінторгу США.

Відомо, що російська компанія "Авилон" є одним з найбільших автодилерів на російському ринку. Компанія "Техномар" займається розробкою програмного забезпечення для ПК і оптовою торгівлею комп'ютерного обладнання.

Нагадаємо, в кінці лютого поточного року американський лідер Дональд Трамп на рік продовжив антиросійські санкції за анексію Криму. Президент США пояснив своє рішення тим, що Москва, її дії та політика і в подальшому несуть загрозу національній безпеці і зовнішній політиці Штатів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США закликали весь світ потужно вдарити по Росії санкціями, щоб Москва понесла відповідальність за окупацію українського Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?