США пригрозили Кремлю за продовження анексії територій України
Категорія
Політика
Дата публікації

США пригрозили Кремлю за продовження анексії територій України

США пригрозили Кремлю за продовження анексії територій України
Джерело:  online.ua

Представники посольства США в Україні зазначили, що Кремль готується анексувати окуповані території України. Натомість Вашингтон дасть жорстку відповідь на цей крок.

Джерело: Facebook-сторінка  посольства США в Україні

У США погрожують РФ жорсткою відповіддю за анексію територій України 

У дипвідомстві попереджають, що Росію чекатиме швидка і сувора відповідь США та союзників за дії, спрямовані проти суверенітету України.

Нам відомий наступний крок Росії. Росія закладає основу для анексії окупованої нею української території, що є прямим порушенням суверенітету України. Якщо Росія продовжить реалізацію своїх планів анексії, ми відповімо швидко й суворо разом із нашими союзниками та партнерами, - зазначається у заяві представників посольства.

У той же час, сенатор від Республіканської партії  Марко Рубіо презентував законопроєкт щодо введення санкцій роти будь-якої юрособи за страхування або реєстрацію танкерів, які здійснюють перевезення нафти або скрапленого природного газу з РФ до Китаю.

Політик вважає, що КНР підтримує війну проти України, купуючи російську нафту.

Будь-яка організація, включаючи китайські державні компанії, які допомагають їм Росії в цих зусиллях, мають зіткнутися з серйозними наслідками, - зазначає Рубіо.

За інформацією агентства, даний законопроєкт підтримали сенатори Рік Скотт (від штату Флорида) і Кевін Крамер (від штату Північна Дакота).

Також зазначається що припинення постачання російської сирої нафти в Китай може призвести до того, що Пекін буде конкурувати з іншими великими країнами за нафту з Близького Сходу і Африки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?