США пригрозили Росії міжнародною ізоляцією
Категорія
Світ
Дата публікації

США пригрозили Росії міжнародною ізоляцією

США пригрозили Росії міжнародною ізоляцією
Джерело:  ria.ru

Росія може опинитися в міжнародній ізоляції, якщо Москві і Вашингтону не вдасться досягти угоди щодо Сирії.
Про це заявив представник Білого дому Шон Спайсер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
"Якщо ми не зможемо укласти угоду, яка буде відповідати нашим національним інтересам, тоді ми не будемо. У даному конкретному випадку, жодних питань, що Росія буде ізольована", — сказав він.
На думку Спайсер, Росія самоізолюється від світового співтовариства, тому що ставить себе в один ряд з Сирією і КНДР, які є країнами-ізгоями.
Читайте також: Уроки від Трампа: США готові нанести нові удари по Сирії
У той же час, за його словами, США відкриті для стратегічної співпраці з Росією і для досягнення спільних цілей, наприклад, перемоги над "Ісламською державою", але будуть стояти за свої принципи і цінності.
При цьому питання про санкції проти Росії в адміністрації США коментувати відмовилися.
"Як ви знаєте, ми не говоримо про конкретні дії до тих пір, поки вони не готові", — сказав Спайсер.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що Росія повинна зробити вібир між "США і здравомислячими країнами з одного боку та Іраном, угрупованням "Хезболла" і режимом Асада з іншого".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?