США розгортають бойові підрозділи в Румунії на кордоні з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

США розгортають бойові підрозділи в Румунії на кордоні з Україною

США розгортають бойові підрозділи в Румунії на кордоні з Україною
Джерело:  online.ua

Західні журналісти дізнались, що США терміново розгортають у Румунії поряд із кордоном з Україною 2-у бригаду 101-ої десантної дивізії у розмірі 4,7 тис військових. 

Джерело: Defense Express із посиланням на CBS

США посилюють військову присутність на кордоні з Україною 

Зазначається, що 101-а десантна дивізія вважається однією з найбільш боєготових та елітних підрозділів армії США з мінімальним часом для перекидання та розгортання на будь-якому театрі військових дій строком до декількох діб.

Автори опублікованого телеканалом сюжету заявляють, що існує загроза спроби прориву кремлівської армії у напрямку Одеси та прагнення позбавити Україну виходу до Чорного моря.

Також зазначається, що під час тренувань були відтворені ситуації з досвіду боїв ЗСУ з армією РФ, а окрім "легкої піхоти", перекинута й "важка техніка". Разом із американськими військовими аналогічне тренування проходить й армія Румунії.

Також у сюжеті є цікавий пасаж, що підрозділи 101-ої десантної дивізії США знаходяться у Румунії з метою захисту території НАТО, але у випадку "ескалації бойових дій або напад на НАТО вони повністю готові воювати на території України".

Між тим представники військової розвідки Міноборони України зазначили, що з перехоплених розмов кремлівських окупантів на Донбасі стало відомо, що серед нещодавно мобілізованих та відправлених в Україїну громадян РФ почалась паніка.

Зая, слышишь, звони родителям! Звони Ваниной жене, нах•й… Поднимайте вопрос опять на уровне Богомаза. Нас всех на передок, нах*й, отправляют! Там около 40 тыс. ВСУшников стоит... Из взвода, что был, который вышел - 3 выживших осталось. Нас опять в самую пи *ду кидают, нах*й. Наше командование оху*ло просто, - не приховує свого відчаю кремлівський окупант.

Інший - закликає не обмежуватися чиновниками місцевого рівня і звертатися до президента РФ, який розв’язав цю війну.

Какого х*я нас отправляют, если мы должны сидеть в обороне?!! Там дох*я 200-х, 300-х, нах*й… поднимите вопрос помощнику президента или кому там... - заявляє військовий кремлівської терористичної армії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?