США відреагували на появу нового уряду в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

США відреагували на появу нового уряду в Україні

США відреагували на появу нового уряду в Україні
Джерело:  online.ua

Спецпредставник Сполучених Штатів з українських питань Курт Волкер відреагував на формування нового Кабінету міністрів у Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter високого дипломата.

За його словами, США вітають новий уряд.

"Вітаю прем'єр-міністра Гончарука, міністра закордонних справ Пристайко і весь кабінет міністрів України! Сполучені Штати підтримують вас у просуванні реформ, прагненні до миру і відновлення територіальної цілісності", - заявив Волкер.

Слід нагадати, прем'єрство Олексія Гончарука затвердила оновлена Верховна Рада у четвер, 29 серпня. Нові народні депутати підтримали формування нового уряду, запропонованого новим керівником.

Цікаво, що загалом ініціативи щодо оновлення Кабінету міністрів підтримали переважно представники партії "Слуга Народу". Інші фракції вирішили утриматися від голосування, а "Європейська Солідарність" Петра Порошенка навіть віддала голоси проти призначення Гончарука.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Курт Волкер заявив, що Сполучені Штати вважають можливим приєднатися до переговорів у форматі "нормандської четвірки". Аналогічну позицію, як він наголосив, має також Великобританія, проте для цього потрібна згода усіх сторін процесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?