Білий дім вперше відреагував на нові погрози Медведєва
Категорія
Політика
Дата публікації

Білий дім вперше відреагував на нові погрози Медведєва

Білий дім вперше відреагував на нові погрози Медведєва
Джерело:  online.ua

Адміністрація американського лідера Джо Байдена відповіла не нещодавню колишнього президента РФ Дмитра Медведєва, в якій він вкотре пригрозив застосуванням ядерної зброї.

Джерело:  CNN

Ядерні погрози Медведєва — з'явилася реакція США

У Білому домі назвали риторику Медведєва "нерозважливою і безвідповідальною", нагадавши про те, що американська влада жодного разу не зафіксували підготовку країни-агресорки до ядерного удару.

Застосування ядерної зброї в Україні чи будь-де було б катастрофічним для світу і мало б серйозні наслідки для Росії, – наголосив представник команди Джо Байдена.

За його словами, офіційний Вашингтон продовжує уважно стежити за ядерною загрозою з боку Росії, проте поки не фіксує причин для коригування власної ядерної політики.

Що саме говорив Медведєв

30 липня заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв дав зрозуміти не лише росіянам, а й усій міжнародній спільноті, що влада РФ дуже боїться контрнаступу Збройних сил України.

Він вирішив знову спробувати залякати усіх ядерною зброєю.

Якщо уявити собі, що наступ укробандерівців за підтримки НАТО вдався і вони відторгнули частину нашої землі, то нам довелося б у силу правил указу президента Росії від 02.06.2020 піти на використання ядерної зброї... Іншого виходу просто не залишиться, – написав поплічник Путіна.

Як уже згадувалося раніше, з початку повномасштабного вторгнення в Україну команда російського диктатора час від часу вдається до ядерних погроз.

На переконання західних розвідників та політиків, такий сценарій малоймовірним.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?