США ввели нові потужні санкції проти РФ та доньок Путіна
Категорія
Економіка
Дата публікації

США ввели нові потужні санкції проти РФ та доньок Путіна

США ввели нові потужні санкції проти РФ та доньок Путіна
Джерело:  online.ua

Влада США разом із G7 та ЄС вводять нові санкції проти доньок російського диктатора Володимира Путіна, найбільших банків РФ "Альфа банку" та "Сбєрбанку", а також забороняють всі нові інвестиції в Росію.

Джерело: сайт Білого Дому

США та партнери завдали потужного санкційного удару по РФ

Як стверджують представники офіційного Вашингтона, США вводять повну заборону нових інвестицій у країни-агресорку. Так, незабаром американський лідер Джо Байден підпише новий указ, який включає заборону на нові інвестиції в Росію громадянами США незалежно від їхнього місцезнаходження.

Цей крок базується на ухваленому понад 600 транснаціональними компаніями рішенні про вихід з Росії. Вихід приватного сектору включає виробників, енергетичні компанії, великі роздрібні торговці, фінансові установи, а також інших постачальників послуг, таких як юридичні та консалтингові фірми, – наголошує пресслужба Білого Дому.

Окрім того, запроваджуються обмеження проти великих російських державних підприємств критичної сфери. Це заборонить американцям здійснювати операції з цими організаціями та заморозить будь-які їхні активи в юрисдикції Штатів.

І останньою частиною пакету є повне блокування активів повнолітніх дітей Путіна, дружини та дочки міністра закордонних справ Лаврова, а також членів Ради безпеки Росії, включно з експрезидентом Дмитром Медведєвим та прем’єр-міністром Михайлом Мішустіним, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?