США ввели санкції проти української компанії
Категорія
Політика
Дата публікації

США ввели санкції проти української компанії

США ввели санкції проти української компанії
Джерело:  online.ua

США ще рік тому ввели санкції проти нафтового сектора Венесуели - це сталося після того, як США визнали Хуана Гуайдо тимчасовим главою держави, а президента Ніколаса Мадуро закликали до відставки. 20 січня сало відомо, що Мінфін США вирішив розширити список санкцій і включив в нього українську компанію Fides Ship Management, зареєстровану в Одесі. Під санкції потрапили також чотири судна компанії: Baliar (ходить під прапором Ліберії), Balita, Domani, Freedom (під прапором Камеруну). Мінфін зазначає, що ці судна недавно перевозили венесуельську нафту, а отже, ухилилися від санкцій проти державної нафтової компанії Венесуели PDVSA. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Мінфіну США.

Санкції проти української компанії передбачають заборону на торгівлю, ведення справ з американськими компаніями, а також закриття рахунків у США.

"Сьогоднішня акція також включає в себе позначення і блокування наступних морських об'єктів і судів. Ці організації були призначені для роботи в нафтовому секторі економіки Венесуели, і суди були ідентифіковані як заблокована власність цих організацій. Усі судна недавно перевозилии венесуельську нафту і, таким чином, сприяли триваючому ухиленню від санкцій і пов'язаної з цим діяльності для PdVSA і незаконного режиму Ніколаса Мадуро ", - йдеться в повідомленні Мінфіну США.

Як відомо, компанія Fides Ship Management була зареєстрована в 2015 році в Одесі. Її директором і головним бенефіціаром є Юрій Ткач.

Нагадаємо, США почали жорстку списку санкцій політику проти Венесуели, оскільки не визнають перемогу Мадуро на виборах у Венесуелі. Вашингтон ввів обмеження проти венесуельської державної компанії PDVSA, щоб Мадуро не міг привласнювати собі активи народу Венесуели.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США ввели санкції проти українців за втручання в президентські вибори. У санкційний список на цей раз потрапили сім українців і чотири українських інформаційних ресурсів. Зокрема, санкції наклали на народного депутата президентської партії "Слуга народу" Олександра Дубинського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?