США вже знищили: Трамп виступив з гучною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

США вже знищили: Трамп виступив з гучною заявою

США вже знищили: Трамп виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Терористи ІДІЛ обрали собі нового ватажка на зміну знищеному раніше Абу Бакру Аль-Багдаді, але він вже мертвий. Про це повідомив президент США Дональд Трамп в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Тільки що підтвердили, що заміна Абу Бакру аль-Багдаді, номеру один, була ліквідована американськими військами. Швидше за все, він зайняв би перше місце - тепер він теж мертвий!" - написав Трамп, не уточнивши імені ліквідованого терориста.

Про ліквідацію одного з ватажків ІДІЛ, Абу Хасана аль-Мухаджіра, сьогодні також повідомляли курдські сили. Курди назвали його можливим наступником Абу Бакра.

Нагадаємо, 27 жовтня стало відомо про ліквідацію лідера ІДІЛ Абу Бакра аль-Багдаді - його смерть підтвердив тест ДНК, зроблений на місці знищення терориста. Тоді Трамп повідомив, що ватажок ІДІЛ "помер, як собака" в результаті двогодинної перестрілки з силами США.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, на яких зображено знищення ватажка ІДІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?