США заборонять робити нові інвестиції в Росію
Категорія
Економіка
Дата публікації

США заборонять робити нові інвестиції в Росію

США заборонять робити нові інвестиції в Росію
Джерело:  online.ua

США, Європейський Союз і Група семи координують новий раунд санкцій проти Росії, щоб покарати Кремль за звірства в Україні, включаючи заборону США на всі нові інвестиції в Росію.

Джерело: Bloomberg

США готують нові санкції

Уряди також посилять санкції проти фінансових установ і державних підприємств у Росії, а також запровадять санкції проти російських чиновників та членів їхніх сімей.

Чиновник, який безпосередньо знає про це, попросив не називати його особи перед оголошенням у середу.

Нові заходи мають на меті полабити інструменти російської державної влади та нанести Росії гостру та негайну економічну шкоду.

Раніше у вівторок президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що ЄС пропонує заборонити в'їзд до блоку більшості російських кораблів і вантажівок, а також імпорт російського вугілля.

За її словами, ЄС також продовжить дебати щодо орієнтації на російську нафту – чутливе питання в Європі, де багато країн залежать від імпорту російського палива.

За словами людей, знайомих з цим питанням, ЄС також обговорює санкції проти дочок президента Росії Володимира Путіна.

Доньки Путіна є частиною запропонованого списку санкцій, який також включає політичних діячів, олігархів та членів їхніх сімей, а також кількох пропагандистів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?