США заявили про разючий успіх армії України: названа вагома цифра
Категорія
Світ
Дата публікації

США заявили про разючий успіх армії України: названа вагома цифра

США заявили про разючий успіх армії України: названа вагома цифра
Джерело:  ukrweekly.com

У порівнянні з 2014 роком бойова міць України зросла в п'ять разів.
Про це заявив професор Джорджтаунського університету, провідний експерт з питань національної та міжнародної безпеки доктор Філіп Карбер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю ukrweekly.com.
Читайте також: Турчинов оцінив терміни звільнення Донбасу і силу української армії
"За шкалою від "одного" до "п'яти" Україна пройшла від «мінус одного» до «чотирьох»... Україна стала сильнішою і мудрішою... в своїй протидії інформаційній війні, заснованій на високих стандартах точності у військовій звітності та питаннях, пов'язаних зі збройними силами", - зазначив експерт з США.
У той же час, на думку Карбера, за три роки війни Україна стала набагато більше підготовлена ​​до "протистояння і протидії інформаційно-пропагандистській війні Росії".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше конгресмен Брайан Фитцпатрик заявив, що США не мають наміру послаблювати підтримку України, і цілком можуть допомогти українській армії летальними озброєннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?