США змінюють стратегію щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

США змінюють стратегію щодо РФ

США змінюють стратегію щодо РФ
Джерело:  online.ua

Після візиту очільника Держдепу США Ентоні Блінкена та голови Пентагону Ллойда Остіна до Києва президент Джо Байден вирішив змінити стратегію Вашингтону щодо РФ.

Джерело:  CNN

США допоможуть Україні перемогти РФ 

Зокрема, Вашингтон тепер має на меті зробити все, щоб Україна здобула остаточну перемогу у протистоянні кривавій та ганебній агресії Кремля та позбавила РФ здійснювати нову агресію.

Представники Радбезу повідомили журналістам, що якщо раніше Вашингтон планував перетворити напад РФ на Україну в стратегічний провал, то тепер прагне підірвати економічну та військову сфери Кремля через посилення санкцій та військової і економічної підтримки США.

Ми хочемо, щоб Україна перемогла. Одна з наших цілей полягала в тому, щоб обмежити здатність Росії зробити щось подібне знову. Ось чому ми озброюємо українців зброєю та обладнанням, щоб захистити себе від російських нападів, і саме тому ми використовуємо санкції та експортний контроль, які безпосередньо націлені на оборонну промисловість Росії, щоб підірвати економічну та військову міць Росії, загрожувати та нападати на її сусідів, - зазначив представник Радбезу США.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За інформацією журналістів CNN, тепер серед американських та західних чиновників зростає усвідомлення, особливо після різанини в Бучі, що Росії потрібно "так сильно постраждати економічно та на полі бою, щоб її агресія назавжди була зупинена.

Зокрема, посадовці адміністрації Байдена з оптимізмом дивляться на те, що це досяжна мета.

Посадовці адміністрації та джерела в Конгресі заявили, що, на їхню думку, військова підтримка України, що триває, може призвести до значних ударів по Росії, які пошкодять її довгостроковий військовий потенціал, - наголошують представники Білого дому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?