У Кремінній росіяни та колаборанти підірвалися в мерії — голова ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кремінній росіяни та колаборанти підірвалися в мерії — голова ОВА

У Кремінній росіяни та колаборанти підірвалися в мерії — голова ОВА
Джерело:  online.ua

Російські війська і колаборанти у мерії тимчасово окупованої Кремінної вибухнули внаслідок “газу”. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Джерело: Сергій Гайдай

У Кремінній підірвалися колаборанти

У Кремінній окупанти взлетіли в повітря в мерії під час свого збіговиська. Не дотримувалися техніки безпеки, газ така штука. Призначені орками на посади зрадники також були у приміщенні. Коротше: проводити наради більше нікому. Навіть в кульки нема чого покласти, - сказав Гайдай.

Він також повідомив, що Україна частково змогла відновити електроенергію на вільних територіях Луганщини.

Вчинок рашистів ідіотичний, бо вони власними руками позбавили себе електроенергії, і відновити її не зможуть, - додав Гайдай.

Також він додав, що наші війська тактично відійшли від Новотошківського. Ворог продовжує намагання здійснити прориви в Рубіжному та Попасній, бої там тривають. У Рубіжному більша частина міста під окупантами, вільну частину – хаотично постійно обстрілюють.

Також Гайдай спростував фейк про те, що евакуація проводиться за гроші: "Не вірте фейкам. В безпечних містах кожен отримає безкоштовне житло, їжу, одежу, медичну допомогу".

Він додав, що гуманітарні вантажі завозяться в громади кожного дня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?