США знову направили свій авіаносець до берегів КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

США знову направили свій авіаносець до берегів КНДР

США знову направили свій авіаносець до берегів КНДР
Джерело:  BBC

До узбережжя Північної Кореї після її погроз на адресу Австралії спрямовано авіаційну ударну групу Військово-морських сил США, яку очолює авіаносець "Карл Вінсон".

Про це заявив американський віце-президент Майкл Пенс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

За його словами, прибуття військового угруповання у Японське море очікується до кінця квітня.

Також Пенс провів переговори з керівництвом Австралії, і одним з головних питань стало обговорення ядерної та ракетної програм КНДР.

Читайте також: Трамп: КНДР шукає неприємностей — ми вирішимо цю проблему

Представник Білого дому зазначив, що мирне розв’язання проблем на Корейському півострові все ще можливе, оскільки Вашингтон налагоджує відносини з Пекіном.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 квітня стало відомо, що військове керівництво США направило ударну групу американського флоту до узбережжя КНДР, аби запобігти випробуванню ядерної бомби.

Пізніше стало відомо, що 19 квітня кораблі американської авіаносної групи отримали завдання йти в протилежний від Північної Кореї бік.

Також нагадаємо, що 22 квітня керівництво КНДР погрожувало Австралії ядерним ударом за спроби "догодити і улестити США".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?