ССО розкрили деталі знищення корабля та підводного човна РФ у Севастополі — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ССО розкрили деталі знищення корабля та підводного човна РФ у Севастополі — відео

ССО розкрили деталі знищення корабля та підводного човна РФ у Севастополі  — відео
Джерело:  online.ua

ССО розкрили деталі знищення корабля Мінськ та підводного човна Ростов-на-Дону Чорномосрького флоту Росії у Севастополі 13 вересня.

Джерело: ССО

ССО розкрила деталі успішної спецоперації у Криму

Ураження російського підводного човна "Ростов-на-Дону" та десантного корабля "Мінськ" в ніч на 13 вересня стало можливим завдяки Силам спецоперацій ЗСУ.

ССО отримали інформацію із декількох джерел про ймовірне розташування великого десантного корабля "Мінськ" і дизель-електричного підводного човна "Ростов-на-Дону" на одному з судноремонтних підприємств у тимчасово окупованому Севастополі.

З метою ідентифікації цілей, наведення та коригування вогню, а також розвідки на оперативній глибині противника залучили операторів ССО.

На човнах група підійшла до безпечного місця і здійснила пересування до берега завдяки підводним засобам доставки.

Провівши успішну інфільтрацію (проникнення на визначені позиції –ред.), воїни приступили до виконання основної частини операції. За допомогою спеціальних технічних засобів розвідки було виконано ідентифікацію та наведення на ціль, – йдеться у повідомленні.

Під час безпосереднього ураження (Повітряні сили ЗСУ задіяли крилаті авіаційні ракети Storm Shadow) група здійснювала коригування вогню і підтвердження знищення цілей.

На відео – фіксація наслідків ураження.

Після цього бійці ССО успішно вийшли з місця бойових дій.

Все це стало можливим завдяки професіоналізму та зухвалості наших воїнів!

Зазначений матеріал публікується через певний час, враховуючи операційну безпеку і змушуючи ворога зрозуміти, що вже немає ніде безпечного місця для них. Йдемо далі!

Вибухи у Севастополі: що відомо

У ніч на 13 вересня окупаційна "влада" Севастополя повідомила про пожежу на судноремонтному заводі в районі Кілен-балки, викликану ракетами та дронами.

Дослідники OSINT спочатку повідомили, що на судноремотному заводі пошкоджено два судна: великий десантний корабель класу Ropucha та підводний човен класу Kilo.

За даними британської розвідки, підводний човен "Ростов-на-Дону" та десантний корабель "Мінськ" отримали критичні ушкодження у результаті удару України. Аналітики вважають, що будь-які зусилля з повернення підводного човна до ладу, ймовірно, займуть багато років і коштуватимуть сотні мільйонів доларів.

Вдень 13 вересня командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук недвозначно подякував українським пілотам за те, що окупантів "штормить" у Севастополі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?