Стали відомі подробиці наслідків атаки по Севастополю
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі подробиці наслідків атаки по Севастополю

Стали відомі подробиці наслідків атаки по Севастополю
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Головного управління розвідки Міноборони України, а також за повідомленнями кремлівських Telegram-каналів, в результаті атаки по Севастопольському морському заводу ім. Орджонікідзе загинули дві людини та 26 отримали поранення. Також пошкоджено сам завод та військові кораблі Чорноморського флоту. 

Джерело: "РБК Україна"

Що відомо про наслідки атаки по Севастопольскому судноремонтному заводу

За інформацією представників ГУР, внаслідок нічної атаки було уражено великий десантний корабель Чорноморського флоту та пошкоджено підводний човен.

Є пошкодження судноремонтного заводу ім. С. Орджонікідзе в місті Севастополі, зокрема обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити ураження великого десантного корабля і підводного човна, - зазначили у ГУР.

Що кажуть в Росїі

За інформацією підконтрольних Кремлю Telegram-каналів Shot та Baza, що внаслідок атаки було пошкоджено дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" і великий десантний корабель "Мінськ", на яких спалахнула пожежа.

Судна перебували на ремонті у сухому доці.

За іншими даними, імовірно під час атаки пошкодження отримали великий російський десантний корабель "Ропуча" і підводний човен носій "Калібрів" KILO.

 Як повідомив ОSInt-дослідник М.Т. Андерсон, ще вчора вранці ці російські кораблі зафіксував супутник у сухому доці Севастополя. Офіційної інформації з цього приводу поки немає.

Що кажуть на Заході

Між тим супутники NASA зафіксували масштабну пожежу у Севастополі внаслідок нічних атак.

Фото - t.me/s/Crimeanwind

При цьому місцевий Telegram-канал "Кримський вітер" зазначає, що всі три осередки пожеж після удару знаходяться на території морського заводу у Севастополі. Два з них - у Південній бухті, ще один - у Корабельній бухті.

Фото - t.me/s/Crimeanwind

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?