У Санкт-Петербурзі спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі
Категорія
Події
Дата публікації

У Санкт-Петербурзі спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі

У Санкт-Петербурзі спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі
Джерело:  online.ua

У російському Санкт-Петербурзі вдень, 3 вересня, спалахнула масштабна пожежа на одній з нафтобаз в Красногвардійському районі.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про масштабну пожежу в Санкт-Петербурзі

За інформацією російських Telegram-каналів "Осторожно, новости" та Readovka із посиланням на місцевих жителів, на нафтобазі "Струмки" поряд із залізничною станцією пролунали потужні вибухи.

За даними МНС РФ, джерелом пожежі нібито стала цистерна з пальним, що "загорілася".

Над містом видно стовп диму.

Очевидці повідомляють, нібито на місці пожежі зберігалися газові балони і паливо.

Про постраждалих росіяни не повідомляють.

МНС Росії стверджує, що вогонь охопив ангар, площа пожежі 800 квадратних метрів. Рятувальники присвоїли пожежі другий ранг.

Що відомо про інциденти в інших регіонах Росії

У Москві оголосили евакуацію пасажирів та співробітників Київського вокзалу через загрозу вибуху.

Стверджується, що надійшло повідомлення про загрозу вибуху та вокзал нібито заміновано. Співрозмовник видання у ДСНС розповів, що евакуація "проводиться з метою безпеки". На місці працюють спеціалісти, інформація про загрозу вибуху перевіряється.

Повідомляється, що фахівці не знайшли вибухонебезпечних предметів та вибухових речовин під час перевірки Київського вокзалу.

Крім того, з невідомої причини в московських аеропортах скасовано 23 рейси, затримано ще 18. У Внуково затримано 5 рейсів, ще 6 скасовано, у Домодєдово — 8 і 17 відповідно. Ще 5 рейсів затримано у Шереметьєво.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?