Стає страшно: українців обурив їдкий жарт Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Стає страшно: українців обурив їдкий жарт Зеленського

Стає страшно: українців обурив їдкий жарт Зеленського
Джерело:  online.ua

Іноді хочеться вішати людей, так би прогресу в Україні можна було б досягти швидше. Таким чином в інтерв'ю The Guardian пожартував президент України Володимир Зеленський, підкресливши, що люди, які мають величезні статки, не повинні відігравати визначальну роль в житті країни. Українці обурено відреагували на жарт Зеленського про страти - вони масово коментують в мережі заяву президента, зазначаючи, що їм стає страшно, передає ONLINE.UA.

Журналісти британського видання задали Зеленському питання про відновлення впливу олігархів на владу в Україні. Зеленський спростував цю теорію і зазначив, що олігархам слід віддати "ролі в масовці, а не головні ролі". Кореспонденти припустили, що телевізійний персонаж Зеленського в серіалі "Слуга народу", президент Голобородько, "повісив або розстріляв би "олігархів".

"Раз вже ми обрали демократію, то звичайно, ми не можемо вішати людей ... Хоча ... Іноді дійсно цього хочеш. А знаєте чому? Тому що було б швидше", - жартівливо відповів на слова журналістів Зеленський.

У цей момент прессекретарка українського лідера Юлія Мендель поспішила зазначити, що це жарт.

"Звичайно, ми жартуємо", - підтвердив Зеленський.

Їдкий жарт Зеленського зрозуміли не всі українці.

"У кожному жарті - частка жарту. Решта - правда", "Цей жарт не найкращий на його посаді президента", "Зеленський не виглядає милим або смішним. Під кінець тверезому читачеві робиться страшно", - обурені українці словами Зеленського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський зробив несподіване зізнання про вплив орігархов на уряд. По його словами, олігархи володіють 70-80% активів в Україні і з ними співпрацюють найкращі менеджери, багато з яких потрапляють в уряд. Безпосередньо олігархи не впливають на Кабмін, але з ними можуть бути пов'язані окремі особи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?