Стала відома доля дітей, які осиротіли після обстрілу Авдіївки бойовиками
Категорія
Події
Дата публікації

Стала відома доля дітей, які осиротіли після обстрілу Авдіївки бойовиками

Стала відома доля дітей, які осиротіли після обстрілу Авдіївки бойовиками

Двох дітей, дівчаток 6 та 7 років, які залишилися сиротами після обстрілу Авдіївки бойовиками так званої ДНР, внаслідок якого загинули четверо людей, забрали на виховання їхні родичі.

Про це заявила речник поліції Донецької області Наталя Шиман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

Одну з дівчаток, Євгенію взялася виховувати тітка, іншу, Олександру – бабуся.

"Женя останні 2 роки не жила в Авдіївці. Вона інвалід дитинства, їй потрібен постійний нагляд кардіологів, тому з мамою та старшим братом вони виїхали до Києва. Родина приїхала лише на вихідні, щоб глянути - як там дім. Це в їх будинок прилетіло", - написала Шиман.

Читайте також: Горіть у пеклі: з'явилися подробиці трагедії в Авдіївці, соцмережі вибухнули

Вона повідомила, що дівчинку ще вночі забрала тітка, у той час, як чоловік, який отримав важкі поранення під час обстрілу, але залишився живий – 25-річний брат Жені.

У Олександри ж, за словами Шиман, не лишились нікого, крім бабусі, яка сама живе в Авдіївці, у напівзруйнованому будинку, та працює прибиральницею.

Поліцейські повезли до неї дитину.

Речник поліції також вказала реквізити, за якими бажаючи можуть допомогти осиротілим дітям.

Як повідомляв ONLINE.UA, 13 травня внаслідок обстрілу бойовиками ДНР приватного сектору Авдіївки загинули четверо мирних мешканців, сиротами лишилися двоє дівчаток 6 і 7 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?