Стали відомі дати та місце проведення першого бою Усика у надважкій вазі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стали відомі дати та місце проведення першого бою Усика у надважкій вазі

Стали відомі дати та місце проведення першого бою Усика у надважкій вазі
Джерело:  online.ua

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, українець Олександр Усик повернеться на боксерський ринг вже у жовтні. Як інформує ONLINE.UA, про це повідомив промоутер Matchroom Boxing Едді Хірн в коментарі ESPN.

За інформацією організаторів двобою, Усик дебютує в суперважкому дивізіоні 12 або 19 жовтня цього року. Місцем проведення зустрічі між двома претендентами на перемогу стане Wintrust Arena в Чикаго.

Едді Хірн підтвердив, що суперником українського спортсмена залишиться 38-річний камерунський боксер Карлос Такам. Спочатку обидва суперважковики мали зустрітися ще 25 травня, але цей бій був скасований через травму українця. Усик був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, але відмовився від поясів у зв’язку з переходом у найпрестижніший надважкий дивізион.

12 або 19 жовтня українець повинен обов’язково виграти, щоб зберегти право зустрітися з переможцем матчу-реваншу в суперважкій вазі між Енді Руїсом-молодшим і Ентоні Джошуа. У боксерській асоціації вирішили дозволити Усику «перестрибнути» через кілька щаблів кваліфікації, враховуючи його попередній чемпіонський статус у важкій вазі.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому Усик тріумфально увірвався в рейтинг найкращих чемпіонів WBC.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?